Showbiz

Lady Gaga do ta udhëheqë një koncert virtual që i nderon punëtorët shëndetësorë

Foto: Reuters
 

Ylli i hitit “Born this Way”, Lady Gaga, është bërë bashkë me organizatat “Global Citizen” dhe “World Health Organisation”, për organizimin e një ngjarjeje historike dhe unike në llojin e vet.

Fjala është për koncertin madhështor me titull “One World: Together at Home”, i cili do të tranmetohet nëpër kanale dhe platform të ndryshme digjitale anembanë botës, si dhe i përfshinë performancat e yjeve të mëdhenj të muzikës të tillë si: Sir Elton John, Chris Martin, Sir Paul McCartney, John Legend, Lizzo dhe Billie Eilish, transmeton Koha.