Showbiz

Dua Lipa nuk e kishte vënë re ngjashmërinë mes këngës “Break My Heart” dhe hitit të dikurshëm “Need You Tonight”

Dua Lipa nuk e kishte vënë re ngjashmërinë mes këngës “Break My Heart” dhe hitit të dikurshëm “Need You Tonight”

Këngëtarja 24-vjeçare, Dua Lipa, e kishte kuptuar se kënga “Break My Heart” nga albumi “Future Nostalgia”, kishte ngjashmëri me hitin e grupit “INXS” me titull “Need You Tonight”, vetëm pas realizimit të saj.

Kështu, Lipa ka vendosur t’i jap merita grupit të njohur Australian në albumin e saj, ngase nuk ka dashur të paditet për plagjiaturë, transmeton Koha.