Showbiz

Dua Lipa dhe shumë yje të tjerë performojnë këngën e njohur "Times like These"

Dua Lipa dhe shumë yje të tjerë performojnë këngën e njohur

Në platformën “Live Lounge Allstars” u shfaq video e versionit të këngës se Foo Fighters “Times like These”, të cilen e këndojnë shumë artistë të njohur.

Në atë që u quajt “Live Lounge më i madhi ndonjëherë”, program në BBC Radio 1, u mblodhën artistë si Dua Lipa, Chris Martin i Coldplay, Bastille, Ellie Goulding, Sam Fender, Royal Blood dhe shumë të tjerë të cilët nga shtëpitë e tyre kënduan këngën së bashku.