Showbiz

Yjet që po sjellin gëzim gjatë karantinës

 

Në një aspekt ata janë të rëndësishëm, të sinqertë dhe të paarritur. Në anën tjetër, ata janë të mëshirshëm, krijues dhe i sjellin gëzim jetëve tona. Yjet të cilët vërtet janë të lidhur me fansat e tyre, gjatë kësaj krize janë ata që po sjellin pozitivitet, humor dhe janë treguar njerëzorë. Shumë prej tyre rregullisht kanë postuar video në rrjetet sociale dhe madje shfaqje të krijuara në shtëpitë e tyre. Në vijim janë disa nga yjet dhe aktivitetet e tyre gjatë karantinës:

Aktori, prezantues i lajmeve