Showbiz

Dua Lipa e aprovon remixin e këngës “Hallucinate” me muzikën e lajmeve në BBC

Dua Lipa e aprovon remixin e këngës “Hallucinate” me muzikën e lajmeve në BBC

Këngëtarja e famshme korovaro-britanike, Dua Lipa, e ka aprovuar një remix të ri të hitit të saj “Hallucinate” e cila është përzier me muzikën e lajmeve të kanalit BBC, dhe ka dalë një version shumë i bukur i këngës.

Një qytetarë i Glasgowit, Ben Howell, e ka krijuar një version të këtij hiti duke e përzier muzikën e lajmeve me këngën e Lipës, në laptopin e tij.