Showbiz

Lady Gaga dhe Ariana Grande javën e ardhshme publikojnë këngën “Rain on me”

 

Lady Gaga dhe Ariana Grande do të publikojnë një bashkëpunim të ri javën e ardhshme.

Kënga “Rain On Me” do të publikohet të premten e ardhshme më 22 maj, dhe paraqitet në albumin “Chromatica” të Lady Gaga i cili do të dalë një javë më pas.