Showbiz

John Cleese do të publikojë libër me këshilla se si të jeni kreativ

John Cleese do të publikojë libër me këshilla se si të jeni kreativ
 

Komediani dhe shkrimtari i njohur, John Cleese, është bazuar në eksperiencat e karrierës së tij, për të ndarë këshilla me publikun e gjerë rreth mënyrës së si mund të bëheni më kreativ.

Të gjitha këto këshilla, ai i ka përmbledhur në një libër të ri, transmeton Koha.