Showbiz

Kendall Jenner pajtohet të paguajë 90 mijë dollarë për rastin e Festivalit të dështuar “Fyre”

Kendall Jenner pajtohet të paguajë 90 mijë dollarë për rastin e Festivalit të dështuar “Fyre”

Modelja e famshme Kendall Jenner do të paguajë 90 mijë dollarë pasi është paditur për postimin e saj të vitit 2017 në Instagram, ku e ka promovuar festivalin famëkeq “Fyre”.

Ishin ngritur disa padi ndaj Jennerit dhe personave tjerë të famshëm që e kishin promovuar festivalin në fjalë, nga një administrues i falimentimeve që po rikuperon paratë për investuesit e vet.