Showbiz

Eminemi lajmëron festë online për dëgjimin e albumit “The Marshall Mathers LP”

Eminemi lajmëron festë online për dëgjimin e albumit “The Marshall Mathers LP”
Foto: Gary Miller / FilmMagic

Eminemi ka lajmëruar se është duke e bërë një festë online për dëgjimin e albumit të tij të tretë “The Marshall Mathers LP” javën që vjen.

Albumi, i cili përbehet nga këngët e njohura si “The Real Slim Shady”, “Stan” dhe “The Way I Am” është duke festuar 20 vjetorin e publikimit.