Showbiz

Salma Hayek dëshiron të realizojë filma të bazuar në tregimet e vajzës së saj 12-vjeçare

Foto: Reuters
 

Ylli i filmit “Roads Not Taken”, Salma Hayek, e ka pranuar se vajza e saj 12-vjeçare, Valentina, të cilën e ka me bashkëshortin miliarder, Francois-Henri Pinault, dëshiron t’i ndjekë hapat e saj dhe të futet të industrinë e filmit.

Dhe aktorja e famshme latine, beson që vajza e saj e posedon talentin e duhur për të arritur sukses në Hollywood, si para ashtu edhe prapa kamerave, transmeton Koha.