Showbiz

Dukesha Meghan po ndihet e lirë me princin Harry në Los Angeles

 

Për shkak të karantinës së shkaktuar nga koronavirusi Dukesha e Sussexit, Meghan Markle, ka pasur mundësi t’ia prezantojë më mirë qytetin ku ajo ka jetuar, bashkëshortit të saj, Princit Harry.

“Rrugët janë të zbrazura. Kishte rast kur kalonin dy ditë deri sa paparacit e kuptonin ku janë apo çfarë po bëjnë ata, dhe kështu Duka dhe Dukesha e Sussexit kanë pasur mundësi ta shëtisin qytetin të lirë, dhe në një formë tjetër nga jeta e zakonshme. Atyre iu ka pëlqyer shumë rasti që të shëtisin me veturë nëpër rrugët e Los Angelesit, dhe e kanë shijuar një lloj lirie të plotë. Por, sigurisht që gjërat do të ndryshojnë pas karantinës,” citohet të ketë thënë një mik i afërt i çiftit.