Showbiz

G-Eazy paralajmëron albumin e ri “Everything’s Strange Here”

G-Eazy paralajmëron albumin e ri “Everything’s Strange Here”

G-Eazy ka ndarë detaje rreth albumit të tij të ri të titulluar “Everything’s Strange Here”.

Albumi i cili vjen pas atij të vitit 2017, “The Beautiful & Damned”, do të lansohet më 5 qershor dhe nëse kënga e re e reperit “Free Porn, Cheap Drugs” është indikacion i përmbajtjes së albumit të ardhshëm, atëherë ai do ta sjellë reperin 31-vjeçar, G-Eazy, më shumë duke kënduar sesa duke bërë rep.