Showbiz

Betty White me shaka thotë se vodka e mban të re në moshë

Foto: Reuters
 

Aktorja 98-vjeçare, Betty White, është duke qëndruar në karantinë në shtëpinë e saj, si pasojë e pandemisë së koronavirusit, ku herë pas here e trajton veten duke pirë vodka martini, të shoqëruar me ‘pomfrit dhe hotdog’.

Megjithatë, White nuk konsumon alkool në sasi të madhe.