Showbiz

Industria e muzikës i bashkohet protestave pas vrasjes së George Floydit

Industria e muzikës i bashkohet protestave pas vrasjes së George Floydit

Warner, Universal dhe Dirty Hit janë disa nga shtëpitë diskografike të cilat po i bashkohen lëvizjes, shkruan revista NME.

Disa nga shtëpitë diskografike dhe figura tjera të industrisë së muzikës janë duke planifikuar ç‘kyçje nga mediat sociale të martën, më 2 qershor, në solidaritet me komunitetin afro-amerikan në SHBA.