Showbiz

“One Humanity Live” ngjarja e radhës bamirëse që i ndihmon të prekurit nga pandemia

 

Një tjetër transmetim 24-orësh i cili përfshiu të famshëm nga e mbarë bota, zuri vend të premten, me shpresën të shpërndajë optimizëm te njerëzit në këtë kohë pandemie, si dhe të mbledhë të holla të cilat i dedikohen luftës ndaj koronavirusit.

E prezantuar nga “Constellation” dhe “ITP”, ngjarja me titull “One Humanity Live” ku morën pjesë më shumë se 150 yje ndërkombëtarë, të tillë si: Dua Lipa, Jason Derulo, Ricky Martin, Maluma dhe Eva Longoria, kishte për qëllim mbledhjen e të hollave për organizata të ndryshme, të cilat i ndihmojnë punëtorët që po shërbejnë në frontin e parë gjatë kësaj pandemie.