Showbiz

Një dokumentar i ri e ka vënë dyshim shkaktarin e vdekjes së aktores Brittany Murphy

Foto: Reuters
 

Aktorja e filmit “Clueless”, Brittani Murphy, ishte vetëm 32-vjeçare kur vdiq në vitin 2009, dhe zyra e mjekësisë ligjore në qarkun e Los Angelesit konstatoi se vdekja e saj ishte aksidentale dhe u shkaktua nga kombinimi i pneumonisë, mungesa e hekurit në gjak dhe helmimi nga drogat e ndryshme.

Por, një dokumentarë i ri i realizuar së fundmi, hulumton më thellë në këtë rast, transmeton Koha.