Showbiz

Pete Davidson ndjehet i “keqkuptuar” nga publiku

Foto: Reuters
 

Komediani 26-vjeçar, Pete Davidson, i cili e pranoi se bashkëshkrimi i skenarit të filmi gjysmëbiografik, “The King of Staten Island”, ka qenë një eksperiencë purgative, mezi pret t’i tregojë publikut se kush është ai me të vërtetë.

Për “Entertainment Tonight”, aktori citohet të ketë thënë: “Unë ndjehem disi i keqkuptuar nga publiku dhe kjo më duket një situatë paksa e ndërlikuar. Por, mendoj se ajo çka Judd Apatow dhe unë e kemi bërë me këtë film, do ta sqaroj karakterin tim pak më mirë. Shpresoj të ndodhë kështu. Pra, ky projekt është një lloj letre e dashurisë për gjithë familjen time.”