Showbiz

Channing Tatum dhe Jamie Foxx në varrimin e George Floydit

 

Aktorët e njohur hollywoodian, Jamie Foxx dhe Channing Tatum, ishin në mesin e qindra personave të mbledhur në një kishë në Houston, me rastin e varrimit të George Floydit.

Afrikano-amerikani Floyd, vdiq muajin e kaluar teksa po arrestohej nga policia në Minneapolis, dhe vdekja e tij shkaktoi protesta kundër padrejtësive dhe racizmit, anembanë botës.