Showbiz

Steve Carell në rolin e protagonistit, në filmin politik “Irresistible”

 

“Irresistible” është filmi i ardhshëm politik amerikan, i cili vjen me skenar dhe regji të Jon Stewartit.

Në film luajnë aktorë të njohur të hollywoodit, të tillë si: Steve Carell, Chris Cooper, Mackenzie Davis, Topher Grace, Natasha Lyonne dhe Rose Byrne.