Showbiz

Mel Gibson luan në filmin “Force of Nature”, që lansohet më 30 qershor

Foto: Reuters
 

Mel Gibson dhe Emile Hirsch mund të jenë përballur me ligjin në jetën e përditshme, por në trilerin e ri të filmit aksion/triler “Force of Nature”, aktorët yje të hollywoodit përballen me diçka më të fuqishme se policia, që është një uragan i kategorisë 5.

Aktorja Kate Bosworth luan gjithashtu në filmin i cili vjen me regji të bashkëshortit të saj, Michael Polish, i cili për këtë projekt ka punuar në një territor të panjohur për të.