Showbiz

Konfirmohet data e lansimit të filmit “No Time To Die”

 

Është konfirmuar data e re e lansimit të filmit të ardhshëm me agjentin 007, “No Time To Die”, pasi pësoi disa herë ndryshime për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Ekipi prapa vazhdimit të ardhshëm të filmit me James Bondin, e bëri të ditur lajmin e shtyrjes së datës së lansimit qysh në fillim të muajit mars, duke thënë se pas vlerësimit të situatës së shkaktuar nga pandemia e fundit dhe ecurisë së tregut global të kinematografisë në këtë periudhë, ata kanë vendosur ta shtyjnë lansimin e “No Time To Die” për në nëntor të vitit 2020.