Showbiz

Johnson dhe Blunt do të luajnë bashkë në një film të ri me superheronj

 

Një film me superheronj, ku luajnë Dwayne 'The Rock' Johnson dhe Emily Blunt, në rolin e një çifti kontradiktor të martuar, do të realizohet së shpejti nga Netflixi.

Projekti me titull “Ball and Chain” i ribashkon sërish në ekran të madh aktorët e filmit “Jungle Cruise”. Ata do ta portretizojnë një burrë dhe grua që janë në prag të shkurorëzimit, por atyre u jepen disa superfuqi të jashtëzakonshme të cilat funksionojnë vetëm kur ata janë së bashku.