Showbiz

Charlize Theron nuk ka pasur në plan të martohet me aktorin Sean Penn

 

Çifti i dikurshëm i showbizit, Charlize Theron dhe Sean Penn, ishin lidhur në vitin 2013 dhe një vit më vonë mediat filluan të spekulojnë se ata ishin fejuar, por aktorja 44-vjeçare, Theron, tani e ka konfirmuar lajmin se Penn asnjëherë nuk i kishte kërkuar martesë dhe ajo nuk e kishte në plan të martohej me të.

Në një intervistë të fundit, Theron u pyet rreth spekulimeve se ka qenë e fejuar me 59-vjeçarin Penn, dhe aktorja u përgjigj: “Çfarë? Jo. Kjo nuk është e vërtetë. Unë nuk isha në prag të martesës me Seanin. Ne thjeshtë ishin në lidhje ekskluzive e cila nuk zgjati për shumë kohë. Ne nuk kemi bashkëjetuar dhe unë asnjëherë nuk kisha në plan të martohesha me të. Raporti ynë nuk ishte i tillë.”