Showbiz

Johnny Depp do t’i udhëheqë aktorët e një serie të animuar

 

Ylli i filmave “Pirates of the Caribbean”, Johnny Depp, do ta huazojë zërin për personazhin e Johnny Puff në serinë e ardhshme të animuar, “Puffins”.

Ky projekt vjen në formë të serisë duke u përbërë nga 250 episode të shkurtra, ku secila prej tyre zgjatë 5 minuta si dhe i sjellë aventurat e një grupi të zogjve, të cilët janë në shërbim të personazhit të njohur me emrin, Otto.