Showbiz

“Die Hard” është filmi më i rishikuar nga publiku

 

Sipas një studimi të fundit të realizuar nga platforma digjitale “NOW TV”, është zbuluar se filmi aksion i vitit 1988, “Die Hard”, së bashku me filmat “Dirty Dancing” dhe “The Wizard of Oz”, janë filmat më të rishikuar nga publiku.

Ky hulumtim po ashtu ka zbuluar se britanikët e kanë shikuar secilin nga këta tre filma, nga 12 herë gjatë jetës së tyre, transmeton Koha. Gjithashtu bëhet e ditur se shikueshmëria e këtyre projekteve është dyfishuar gjatë kohës së karantinës.