Showbiz

Aktorja Ricci paraqet kërkesën për divorc

Aktorja Ricci paraqet kërkesën për divorc

Aktorja e njohur Christina Ricci të enjten ka paraqitur kërkesën për divorc nga bashkëshorti i saj me të cilin ishte e martuar shtatë vjet, dhe është duke kërkuar kujdestari të vetme për të birin e tyre.

Ricci dorëzoi dokumentet në gjyqin suprem të Los Angelos për të prishur martesën me James Heerdegen, duke përmendur si shkas dallimet e papajtueshme në mes tyre.