Showbiz

E kaluara e Duas në tekstet e këngëve të saj

E kaluara e Duas në tekstet e këngëve të saj

Ndjenja e pafuqisë dhe e turpit e kanë frymëzuar këngëtaren shqiptare, Dua Lipa, që të shkruajë tekstet e këngëve të saj. Përvoja personale, sidomos problemet, janë shkrirë në albumin më të ri “Future Nostalgia”. Këtë e tregon më së miri kënga e këtij albumi, “Boys Will Be Boys”.

“Shpesh flas për barazinë gjinore, sidomos në vende pune, por kjo këngë flet për përvojën personale dhe dhimbjet që i kalon secila grua”, ka thënë Lipa në një intervistë për revistën “Elle”. “Kam folur me miqtë e mi dhe të gjithë kanë të kaluar të njëjtë. Kanë mbajtur në grusht çelësat ose janë shtirur kinse po flasin në telefon teksa ecnin të vetmuar në mes të natës”, ka shtuar këngëtarja shqiptare, transmeton KOHA shkrimin e AP.