Showbiz

Lady Gaga me maskë të personalizuar - “Bëhu vetvetja, por mbaje maskën”

 

Në një postim në Instagram, Lady Gaga shfaqi një foto të vetes me maskën ku shkruan “Cromatica”, duke shtuar edhe një thënie.

“Bëhuni vetvetja, por mbani maskën! Besoj në të qenit të mirë ndaj vetes, komunitetit, dhe planetit”.