Showbiz

“Top Koha Music” me artisin e ri Mal Maliqi

“Top Koha Music”, emisioni i cili i dedikohet ekskluzivisht skenës së muzikës shqiptare, këtë javë sjell intervistën me artistin e ri Mal Maliqi, i cili do të shpalosë detajet rreth albumit të tij të ri dhe angazhimet të cilat e presin gjatë verës 2020.

E ftuar tjetër do të jetë Enxhi, artistja e cila së fundi ka publikuar këngën e re të titulluar “Imagjinoj”.