Showbiz

Ringo Starr nuk e ka në plan të largohet nga muzika

Ringo Starr nuk e ka në plan të largohet nga muzika

Legjenda e muzikës, Ringo Starr, sot e feston ditëlindjen e tij të 80-të, por ai thotë se pasioni i tij për muzikë dhe turne, vazhdon të jetë më i fortë se kurrë si dhe nuk planifikon të pensionohet dhe për një kohë të gjatë, transmeton Koha.

Ringo Starr, i cili është themelues i një grupi të quajtur “All-Starrs”, deklaroi: “Tani po bëjë muzikë më shumë se kurrë. Me bendin tim ‘All-Starrs’ e realizoj kryesisht një turne në vit, por tani kam filluar t’i bëjë nga dy turne brenda vitit. Po e jetoj një jetë shumë të bekuar, si në familje ashtu edhe në karrierë. Unë i kam tetë nipa dhe mbesa dhe një stërnip. Jeta është treguar shumë bujare me mua. Dhe ne e kemi fatin që jemi në një biznes i cili nuk na obligon të pensionohemi. Pra, mund të vazhdojmë të bëjmë muzikë derisa të kemi energji dhe kapacitet. Dhe unë planifikoj të vazhdoj të punoj për një kohë të gjatë.”