Showbiz

Katie Holmes luan në dramën e re “The Secret: Dare to Dream”

 

“The Secret: Dare to Dream” është një film i ardhshëm i zhanrit dramë, me regji të Andy Tennantit dhe skenar të shkruar nga ai dhe dyshja, Bekah Brunstetter dhe Rick Parks.

Filmi bazohet në librin e vitit 2006 të autores Rhonda Byrne, me titull “The Secret”, ndërsa në të luajnë aktorë të njohur të Hollywoodit si: Katie Holmes, Josh Lucas, Jerry O'Connell dhe Celia Weston, transmeton Koha.