Showbiz

Jetë mes drogës dhe alkoolit e Johnny Deppit, Gjykata fundos “Piratin e Karaibeve”

Jetë mes drogës dhe alkoolit e Johnny Deppit, Gjykata fundos “Piratin e Karaibeve”
 

Jeta e Johnny Depp ka qenë kaotike mes drogës dhe alkoolit. Gjykata e Lartë në Londër ka nxjerrë pamjet e yllit mes drogës dhe alkoolit.

Protagonisti i filmit “Piratët e Karaibeve” ka paditur gazetën “The Sun” që e ka quajtur “rrahës i grave”, për çka Depp ka thënë se janë pretendime të sëmura dhe të pavërteta.