Showbiz

Jennifer Lopez dhe Maluma, me bashkëpunim të ri

Jennifer Lopez dhe Maluma, me bashkëpunim të ri

Këngëtarja e njohur, Jennifer Lopez, ka qenë duke u izoluar së bashku me pjesëtarët e tjerë të familjes, për shkak të pandemisë COVID-19.

Gjatë kësaj kohe, ajo nuk ka lënë anash as projektet muzikore, ndërsa kohët e fundit ka bërë të ditur se do të sjellë një bashkëpunim, shkruan Daily Mail.