Showbiz

Vdiq në moshën 27-vjeçare, Benjamin Keough, nipi i Elvis Presleyt

Vdiq në moshën 27-vjeçare, Benjamin Keough, nipi i Elvis Presleyt

Benjamin Keough, djali i Lisa Marie Presleyt dhe nipi i ikonës së muzikës, Elvis Presley, ka vdekur në moshën 27-vjeçare. Kështu kanë bërë të ditur disa media të huaja.

“Lisa Marie Presley është zemërthyer nga ky lajm, e pangushëllueshme dhe më se e shkatërruar emocionalisht, por po mundohet të qëndrojë e fortë për binjakët e saj 11-vjeçar dhe vajzën e saj, Riley. Ajo e adhuronte djalin e saj, Benjamin. Ai ishte dashuria e jetës së saj,” ka deklaruar zëdhënësi i Presleyt për portalin “The Hollywood Reporter”.