Showbiz

Brooklyn Beckham është fejuar me të dashurën Nicola Peltz

Brooklyn Beckham është fejuar me të dashurën Nicola Peltz

Derisa karantina ka dalë të jetë mjaft e vështirë për t’u përballuar nga shumica e çifteve të famshme të hollywoodit, dashuria mes personave të ri në moshë duket se po i bënë ballë mjaft mirë kësaj periudhe të vetizolimit, për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Dhe një prej çifteve të famshëm të showbizit, duket se ka vendosur që lidhjen e tyre ta dërgojë në një fazë tjetër, transmeton Koha.