Showbiz

Sam Mendes, regjisor i filmit dhe mjeshtër i teatrit

 

Në kuadër të rubrikës “Në Fokus” të edicionit të kaluar të emisionit “Nëpër Film”, u prezantua biografia e regjisorit, Sam Mendes.

Samuel Alexander, ndryshe i njohur si Sam Mendes, është regjisor i teatrit dhe i filmit, më së miri i njohur për filmin e tij debutues të shpërblyer me “Oscar”, “American Beauty”, dhe risitë të cilat i ka sjellë në skenën teatrore me shfaqjet muzikore, “Cabaret”, “Olivier”, “Company” dhe Gypsy”.