Showbiz

Charlize Theron e emocionuar me idenë e realizimit të filmit të dytë “The Old Guard”

 

Aktorja 44-vjeçare e shquar për role në projekte të mëdha hollywoodiane, Charlize Theron, e cila së fundmi e ka portretizuar rolin e Andromache of Scythia, në filmin me superheronj “The Old Guard”, ka treguar se është e hapur ndaj idesë së realizimit të një vazhdimi të dytë të këtij projekti.

Për portalin “Total Film”, aktorja ka thënë: “Ne i kemi hyrë punës rreth këtij projekti, me mundësinë e realizimit të një vazhdimi të dytë të tij, dhe definititivisht është një ide e cila na entuziazmon tej mase.”