Showbiz

Mesazhi prekës i Rita Orës drejtuar kompanisë Apple

 

Thirrja e këngëtareve me prejardhje kosovare për vendosjen e Kosovës në hartën e kompanisë Apple, nuk ka të mbaruar. Sidomos pas reagimeve të ashpra dhe pavend të popullit serb, ndaj përkrahjes që vajzat tona po ia japin vendit të prejardhjes.