Showbiz

Xhirimet e filmit “Spider-Man 3” përfundojnë në shkurt të vitit 2021

 

Aktori i njohur britanik, Tom Holland, i cili e portretizon rolin e superheroit ikonik në filmat me buxhet të lartë, “Spider-Man”, e ka zbuluar përmes një videoje të postuar në rrjetet sociale, se tashmë i ka përfunduar xhirimet e filmit “Uncharted” dhe po planifikon t’i përfundojë xhirimet e filmit të tretë “Spider-Man” në fillim të vitit 2021.

Aktori i 24-vjeçer i cili në të kaluarën ka luajtur në filmat e suksesshëm të arkave filmike, “Spider-Man: Homecoming” dhe “Spider-Man: Far From Home”, tregoi se po planifikon që t’i promovojë te dyja projektet, “Uncharted” dhe “Spider-Man”, në të njëjtën kohë gjatë vitit të ardhshëm, transmeton Koha.