Showbiz

Charlize Theron do të pauzojë nga aktrimi për t’u fokusuar në familjen e saj

 

Ylli i filmit “The Old Guard”, Charlize Theron, ka deklaruar së fundi se asnjëherë nuk do të hiqte dorë nga aktrimi përgjithmonë, por aktualisht dëshiron të pauzojë për pak kohë në mënyrë që të kalojmë më shumë kohë me vajzat e saj, Jackson dhe August.

Për revistën “HELLO!”, aktorja citohet të ketë thënë: “Po pauzoj nga puna për t’u fokusuar në detyrat e mia si nënë. Agjenda jonë si aktorë është aq e ngjeshur, sa pothuajse kurrë nuk kam kohë të lirë, prandaj mendoj se kam nevojë për pak pushim. Po ndihem shumë e përmbushur në jetën time. Jam vërtetë një person fatlum.”