Showbiz

Jamie Foxx dhe Joseph Gordon-Levitt protagonistë të filmit “Project Power”

 

Filmi i ardhshëm i Netflixit, “Project Power”, ka disa vjet që është në realizim e sipër, por pritja për ta parë filmin e zhanrit aksion dhe fantastiko-shkencor është pothuajse gati.

Platforma e njohur digjitale e ka publikuar trilerin e parë të filmit, i cili do të fillojë së transmetuari për publikun e gjerë nga 14 gushti i këtij viti, transmeton Koha.