Showbiz

Filmi “The Kissing Booth 3” tashmë është xhiruar

 

Vazhdimi i dytë i filmit të njohur për tinejxherë “TheKissing Booth”, sapo ka debutuar në platformën digjitale Netflix, por aktorët protagonist të këtij projekti, tashmë e kanë konfirmuar lajmin se edhe vazhdimi i tij i tretë është xhiruar në të njëjtën kohë.

Filmi i tretë i cili i rikthen aktorët, Joey King dhe Jacob Elordi, në rolet e protagonistëve Elle dhe Noah, aktualisht është në post-produksion dhe pritet të debutojë në Netflix në vitin 2021, transmeton Koha.