Showbiz

Ish-Miss Shqipëria moderatore në televisionin grek

Ish-Miss Shqipëria moderatore në televisionin grek

Kristiana Skura do jetë imazhi i emisionit “Kalo Mesimeri” në kanalin “Krititi tv”, pjesë e rrjetit “SKAI” në shtetin grek.

Ish-Miss Shqipëria prej vitesh jeton në Kretë dhe tanimë është gati të shndërrohet në një ikonë televizive në shtetin fqinj.