Showbiz

Michelle Obama: Vuaj nga depresioni

Michelle Obama: Vuaj nga depresioni

Ish-zonja e parë e SHBA-së, Michelle Obama, flet mbi ndryshimet që familja e saj dhe të tjera familje, u është dashur të përballen si rezultat i pandemisë nga Covid-19.

“Unë e di që po përballem me një lloj depresioni të gradës së ulët. Jo vetëm për shkak të karantinës, por për shkak të mosmarrëveshjeve raciste dhe thjesht duke parë këtë administratë, duke parë hipokrizinë e saj, ditë për ditë, është shqetësuese”. (referuar administratës së Donald Trump)