Showbiz

Këngëtarja, kundërshtare e shefave të muzikës

Këngëtarja, kundërshtare e shefave të muzikës

Kur Nadia Rose dhe ekipi i saj i valltarëve të njohur me emrin “Skwod” zbriti në rrugët e Londrës, në Mobo Award- winning 2016, për të gjithë botën dukej se ka dalë në sipërfaqe një ndër ekipet më të mira të reja të Mbretërisë së Bashkuar.

Rep-artistja nga jugu i Londrës, që u krahasua me idolët e saj, si Missy Elliot dhe Eminem, përfundoi e pesta, në listën “BBC Sound” të vitit 2017, para se të debutonte me një këngë të fuqishme, me të cilën vuri në pah fjalorin e saj të ligë dhe qesharak, transmeton KOHA.