Showbiz

Hospitalizohet Simon Cowell

Hospitalizohet Simon Cowell

Simon Cowell është dërguar në spital pas rrëzimit nga biçikleta elektrike.

60 vjeçari, pjesë e jurisë në X Factor, është hospitalizuar të shtunën pasi ka lënduar shpinën dhe do t’i nënshtrohet një operacioni.