Showbiz

Stili i modës së viteve ’50 që ende po mahnit botën

Stili i modës së viteve ’50 që ende po mahnit botën

Stili i veshjes në vitet 1950 është padyshim një nga më me shumë ngjyra. Moda në këtë periudhë pasqyroi lumturinë e njerëzve pas përfundimit të Luftës së II Botërore.

Femrat e viteve ’50 visheshin plot sharm dhe klas. Për më tepër hidhuni një sy dizajnëve të veshjeve që janë plot shije.