Showbiz

Disney shuan brendin “20th Century Fox”

Disney shuan brendin “20th Century Fox”

Gjigandi amerikan i mediave Walt Disney ka mbyllur markën 20th Century Fox, një nga emrat më të famshëm në industrinë e argëtimit, raportojnë media britanike.

Studiot e filmave të 20th Century Fox prodhuan filma si Avatar dhe Titanic dhe u krijua në 1935 duke bashkuar kompanitë Twentieth Century and Fox Films.