Showbiz

Peaches kthehet me këngën kundër qeverive

Peaches kthehet me këngën kundër qeverive

Peaches është kthyer me këngën e parë origjinale në pesë vite dhe është quajtur “Flip This”. Producentja ikonë gjithashtu ka publikuar një video të bërë në studion e saj në Berlin.

Në një deklaratë, Peaches tha se kënga e re ishte rreth “zgjimit dhe aktivizimit”.