Showbiz

Anëtarët e grupit iranian të heavy metalit ikën nga shteti pas dënimit me 15 vjet burgim

Anëtarët e grupit iranian të heavy metalit ikën nga shteti pas dënimit me 15 vjet burgim

Anëtarët e grupit të heavy metalit, “Iranian Arsames”, kanë ikur nga shteti, pasi që u dënuan me 15 vjet burgim për shkak muzikës që krijojnë.

Ky zhanër i muzikës konsiderohet të jetë shkelje e ligjeve strikte që ky shtet ka kundër blasfemisë. Edhe anëtarët e një bendi të ngjashëm të quajtur “Confes” ishin dënuar më 14 vjet burgim dhe 74 kamxhikë për muzikën e tyre.